Magazin

Broderie Computerizata

Broderia este un tip de cusatura in relief realizata pe suport textil, in diverse culori, cu scopul de a decora si infrumuseta articolele textile. La ora actuala, programele computerizate pe care le folosim ne permit sa realizam orice tip de broderie cu precizie maxima a detaliilor si combinatie complexa de culori, text, sigle si elemente grafice.

 

1. Broderie pentru Spitale si Cabinete medicale

 

Putem realiza orice tip de reprezentare grafică brodată pentru sigle, monograme, text, grafică tip ecuson şi orice alte elemente grafice brodate pe articole textile folosite în domeniul medical, pentru spitale, clinici, farmacii şi cabinete medicale.

 

– halate medicale

– prosoape

– asternuturi de pat

– etc.

 

 

 

2. Broderie pentru Salopete si echipamente de lucru

 

Broderiile realizate de Limarom pentru salopete si echipamente de lucru se remarca prin versatilitate (putem broda oricare zona a echipamentului de lucru sau salopetei), detalii grafice de exceptie, rezistenta deosebita la murdarire, durabilitate in timp (broderiile isi pastreaza aspectul si densitatea dupa sute de spalari).

 

 

 

3. Broderie pentru obiecte promotionale

 

Limarom ofera pentru clienti finali sau comercianti de obiecte promotionale servicii complete de broderie pentru obiecte promotionale. Preturi de producator, calitate excelenta, comenzi incepand de la 10 bucati. Brodam computerizat, indiferent de complexitate, orice obiecte promotionale pe suport textil: sepci brodate, tricouri brodate, tablouri brodate, ecusoane brodate etc.

 

 

4. Ecusoane si embleme scolare brodate / aplicabile

 

Limarom 2000 ofera la preturi de producator direct toata gama de ecusoane si embleme brodate pentru orice material textil. Utilizam softuri computerizate de broderie pentru ecusoane scolare brodate, embleme brodate sau matricole scolare brodate cu rezultate excelente din punct de vedere a calitatii grafice.

 

Prin intermediul utilajelor de brodat de inalta performanta realizam orice tip de ecusoane brodate si embleme brodate aplicabile, atat pentru clienti finali, cat si pentru colaboratori din industria textila.

 

Cu o capacitate de productie de peste 10.000 de broderii pe luna, satisfacem toate exigentele de calitate si grafica pentru ecusoanele scolare, emblemele brodate si matricolele brodate aplicabile pe care le executam, la preturi fara concurenta.

 

 

Despre Noi

Pe termen scurt, ne adresam in mod deosebit persoanelor fizice din zona Mogosoaia.  Pe termen lung societatea  noastra se adreseaza societatilor care produc in sistem LOHN, sau celor care comercializeaza atat echipamente de lucru cat si HORECA (salopete, halate, cearceafuri de pat, prosoape etc).

Socializam pe:

Creat de