Magazin

Comenzi Speciale

Croitoria de rochii la comanda a devenit foarte apreciata si in acelasi timp tot mai cautata. Intr-o lume in care imaginea conteaza, o rochie de seara sau de zi, impecabila, creata exact pe masura dvs., poate fi elementul care va diferentiaza. Croitoria Mogosoaia este un atelier de croitorie  deschis pentru a va ajuta in momentele care conteaza.

 

Confectionam la comanda rochii de seara, rochii de zi, rochii pentru domnisoare de onoare, rochii de petrecere sau rochii pentru evenimente speciale (cununie, nunta, botez, etc).

 

Fie ca va doriti o rochie creata dupa un model propriu (poza, schita etc), fie ca va doriti sa realizam tiparul de croitorie special pentru dvs., va stam, cu mare drag, la dispozitie.

Va asteptam oricand sa satisfacem si cele mai exigente dorinte in materie de design si creatie vestimentara de dama.

 

De asemenea, in Atelierul de Croitorie Mogosoaia confectionam si alte articole vestimentare de dama, de tipul tinutelor office sau tinute de zi (sacouri,fuste, topuri, camasi, salopete), indiferent de dimensiuni.

 

Tarifele sunt individuale si se calculeaza in functie de gradul de dificultate al comenzii, a gradului de dificultate si de timpul alocat realizarii acesteia.

 

Despre Noi

Pe termen scurt, ne adresam in mod deosebit persoanelor fizice din zona Mogosoaia.  Pe termen lung societatea  noastra se adreseaza societatilor care produc in sistem LOHN, sau celor care comercializeaza atat echipamente de lucru cat si HORECA (salopete, halate, cearceafuri de pat, prosoape etc).

Socializam pe:

Creat de